Aerozolinis insekticidas, skirtas skraidantiems ir ropojantiems vabzdžiams naikinti. Aerozolis turi automatinę išpurškimo funkciją, tereikia vieno paspaudimo.
Ataka Shot aerozolinis insekticidas skirtas skraidantiems (musėms, uodams, skraidančioms kandims ir kt.) ir ropojantiems (tarakonams, skruzdėlėms, blusoms, patalinėms blakėms ir kt.) vabzdžiams naikinti visuomeninės (viešbučiai, ligoninės, biurai ir kt.), gyvenamosios ir ūkinės paskirties patalpose. Aerozolis turi automatinę išpurškimo funkciją, tereikia vieno paspaudimo.
NAUDOJIMAS: įvertinkite kiek aerozolio reikės apdoroti norimo tūrio patalpai. Patalpose neturi likti žmonių ir gyvūnų (įskaitant žuvis akvariumuose). Daiktus, kurie gali liestis su maisto produktais, uždenkite. Apdorojamas patalpas kiek įmanoma labiau užsandarinkite - uždarykite langus, orlaides ir pan. ir padėkite Ataka Shot daug 2 valandų atidarykite patalpos duris, langus ir išvėdinkite. Jei reikia, pakartokite procedūrą. Norma: vienas aerozolinis indelis 45-75 kūbinių metrų patalpai. Jeigu tūris didesnis, panaudokite daugiau indelių. Pakartokite apdorojimą jei yra būtinybė. Naudoti gerai vėdinamoje vietoje. Purškimo metu nenukreipkite purkštuko į žmones.
Įspėjimas! Biocidinius produktus naudokite saugiai. Prieš naudodami visuomet perskaitykite etiketę ir informaciją apie produktą.

4771315390648

Related products